PÁL VÉDŐBESZÉDE

VÁNCSA GÁBOR

színművész önálló estje

Pál apostol védőbeszédében, az ítéletre várva, előadja megtérésének és missziós útjainak történetét, miközben Jézus Krisztusról tesz tanúbizonyságot a jeruzsálemi nép, a nagytanács és Agrippa király előtt.

2020. szeptember 25., péntek 17 óra
Bibliamúzeum

A belépés díjtalan.


Kedves nézőink!

Kiemelten fontosnak tartjuk nézőink egészségét, ezért a koronavírus járvány ideje alatt, a Covid 19 terjedésének megakadályozása érdekében, fokozott óvintézkedéseket vezetünk be. Az alábbiak betartását kérjük nézőinktől:

Az előadást csak tünetmentes nézők látogathatják.

A Bibliamúzeum jogosult a nézők testhőmérsékletének ellenőrzésére belépéskor, érintésmentes hőmérővel. Amennyiben nézőnk testhőmérséklete meghaladja a 37,5 Celsius fokot, nem látogathatja az előadást!

A Bibliamúzeum kihelyezett kézfertőtlenítési lehetőségeket biztosít, kérjük önöket, a saját és mások egészségének megóvása érdekében, vegyék igénybe.

A maszk rendeltetésszerű használata kötelező a nézők és a dolgozók számára. Kérjük, indulás előtt vegye magához maszkját, és a bejárat előtt vegye fel!

A Bibliamúzeumban a Covid 19 ideje alatt nem üzemel a ruhatár, így kérjük önöket, vigyék magukkal táskáikat és kabátjaikat a nézőtérre!

A Pál védőbeszéde c. előadás megtekintése ingyenes, viszont előzetes regisztrációhoz kötött.
Kérjük Önöket, hogy a bibliamuzeum@bibliamuzeum.com e-mail címen jelezzék részvételi szándékukat, valamint a regisztrációnál adják meg elérhetőségeiket is, hogy egy esetleges fertőzés esetén értesíthessük önöket!

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Köszönettel:
Bibliamúzeum